Következő előadás

Köszönjük kedves nézőinknek, hogy ilyen szép számmal töltötték ki kihelyezett kérdőíveinket! A mai napon Balázs Andrea színművésznő kihúzta a szerencsés nyertes nevét. Részletek a videóban... 

Tisztelt nézőink!

A jegyek becserélhetőek a szabad helyek függvényében a 2022.02.14-ei vagy a 02.28-ai előadásokra. 

Jegyeik értékében igényelhetnek ajándékutalványt is ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Köszönjük türelmüket.

Köszönjük kedves nézőinknek, hogy ilyen szép számmal töltötték ki kihelyezett kérdőíveinket!

A mai napon lezárul a válaszadók körében meghirdetett nyereményjátékunk is.  Érdemes lesz figyelni oldalunkat, hiszen holnap Balázs Andrea színművész kihúzza a szerencsés nyertes nevét, akinek páros színházjegyet ajándékozunk az általa választott előadásra. Hasonló nyereményjátékra a jövőben is lesz lehetőség, hiszen a kérdőíveink továbbra is elérhetőek színházunkban. Holnap tehát megtudjuk, ki az első szerencsés nyertesünk!

A Fat Pig olvasópróbáján jártunk, amely a Budapest Playhouse-al közös produkcióként kerül bemutatásra 2022 januárjában.

Tisztelt Közönségünk!

A FELDOBOX ajándékutalványt színházunk jegypénztárában tudják beváltani nyitvatartási időben(H-P 13-18 óráig)internetes vásárláshoz nem használható fel.

Szíves megértésüket köszönjük.

A Karinthy színház közönségforgalmi tereiben és az  előadások alatt ismét kötelező a maszkviselés.

Előadásainkat továbbra is védettségi igazolvány nélkül látogathatják.

Tisztelt Karinthy Színház!

Tegnap volt szerencsém látni a ’Maga lesz a férjem’ című előadást és szeretném ilyen módon megköszönni ezt a varázslatos délutánt, amit kapunk Önöktől! Rendszeres színházba járók vagyunk a feleségemmel, de ez a darab volt az egyik legkellemesebb élmény számunkra, amit láttunk!

A remek alakítások hatására gyorsan magával ragadta a történet a nézőket, és el sem engedte a végéig! Emellett a kosztümök és a zenei aláfestés is mind-mind hozzáadott valamit, hogy tökéletes élvezetet nyújtson ez az előadás!

A végén hallott hosszú és lelkes taps a publikumtól megerősít abban, hogy zseniális darab indult útjára, és remélhetőleg hosszú ideig lesz majd műsoron!

Annyi megjegyzésem volna csak, hogy a honlapjukon, meg a szórólapon is két felvonást írnak, holott ugye három a valóságban.

 

További sikereket kívánok Önöknek!

Szerelem és szerelem és poén: vastapsot kapott a „Maga lesz a férjem”

Adventi sorozatunkban Berettyán Nándor saját versét adja elő.

Adventi sorozatunk folytatásában Domokos ildikó, Bálint Lajos vándorgyűrűvel kitüntetett művészeti titkárunk, gyertyagyújtás mellett kíván boldog ünnepeket művészeinknek és dolgozóinknak.

Adventi sorozatunkban Pápai Erika ad elő egy versrészletet.

Adventi sorozatunk folytatásában, Balázs Andrea adja elő Oscar Wilde: A boldog herceg című meséjét.

Adventi sorozatunk folytatásában Németh Gábor adja elő Ady Endre: Karácsony (Harang csendül) című művét.

Adventi sorozatunk folytatásában Balázs Andrea, ezüstvasárnapi gyertyagyújtás mellett közvetíti színészeink jókívánságát.