A 2022. decemberben elmaradt Nagymester előadások jegyei átcserélhetőek ajándékutalványra, amely egy évig érvényes.Ehhez kérjük küldje el a jegyek adatait a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre 2022.december 25-ig.

 

Szíves megértésüket köszönjük.

Egy kis masamódlány tart hatalmas kalapdobozt a kezében, belőle egy megnyíló új kabaré műsorát bámuló hölgyek és urak bámészkodnak kifelé. A színház fölé akasztott cégtábla hirdeti: MUSKÁTLI KABARÉ.  

http://karinthyszinhaz.hu/eloadasaink/muskatli-kabare

Október 8-án ősbemutató színhelye lesz a Karinthy. 

Az alábbi kis filmben az IMÍGYEN SZÓLA LOUIS DE FUNÈS írója és rendezője, a világhírű VALÉRE NOVARINA vall a színdarab születéséről, az azt elindító gondolatról, a különféle idegen nyelvek, köztük a magyar nyelv reá gyakorolt hatásáról, az alkotófolyamatról, valamint a monodráma konkrét témájáról, a színész munkájáról, művészetéről, s egyáltalán, a színészi létről. Novarina beszélgetőtársai ADÉLAÏDE PRALON, a rendező állandó alkotó-munkatársa, illetve RIDEG ZSÓFIA, a színdarab fordítója voltak.

A kultikus népszerűségnek örvendő Sophia Loren-Marcello Mastroianni film Iványi Árpád érzékeny rendezésében kerül színpadra a Karinthyban Dobó Kata és Réti Barnabás főszereplésével. A 30-as évek végén, a fasizmus Rómájában játszódó történetben két egymástól teljesen különböző ember talál egymásra, akik számkivetettségük ellenére életre szóló leckét adnak egymásnak az életről. A megrázó drámai történet bővelkedik a megható és vidám pillanatokban, az előadás pedig igazi tiszteletbeli főhajtás az olasz mozi nagyjai előtt, ahol testközelből érezhetjük Vittorio deSica, Roberto Rosselini és Fellini világának hangulatát.

http://karinthyszinhaz.hu/eloadasaink/egy-kulonleges-nap

Jegypénztárunk ünnepi nyitvatartása:

December 24-én zárva tartunk.

December 25-én 17-19 óra között nyitva tartunk.

December 26-án zárva tartunk.

December 27 -től a szokásos nyitvatartással várjuk kedves nézőinket 13 órától.

Kellemes Ünnepeket kívánuk kedves nézőinknek.

“Szivemben bomba van, Most kéne abbahagyni, Szivbajok ellen, kisasszony, szedjen tangót, New York, New York, Különös szilveszter…” ilyen és hasonló fülbemászó slágerekkel búcsúztatta az óévet a Karinthy színház. December 31-én este 5 és 8 órától nevettető kabaré jelenetekkel, fülbemászó és andalító dallamokkal tarkitott ünnepi előadást láthatott a színház közönsége. 

Kedves nézőink!

Szíves türelmüket kérjük, honlapunk átalakítás alatt áll.

Köszönettel
A Karinthy Színház csapata

A Lököttek című előadásunkban ezentúl Fándly Csaba színművészt láthatják Bob szerepében, akivel már ma este is találkozhatnak nézőink. Szeretettel gratulálunk, köszöntjük a darabban, és sok sikert kívánunk a művész úrnak! Kedves nézőinket pedig várjuk az előadásra!

A hagyományosan Karinthy Marci születésnapján rendezett évadnyitónkon színészeink és dolgozóink körében díjaztuk a legjobb színészt és színésznőt, a legjobb előadást és néhány nagybecsű kollégát, akik már a harmadik vagy akár negyedik évtizedüket tapossák a színház és így nézőink szolgálatában. Az évadnyitó után zárt körű vetítésen elsőként volt látható a Juhász Anna és Csáky Attila nevével fémjelzett Karinthy Márton - a színházcsináló című dokumentumfilm, amelynek létrejöttében színházunk dolgozói, színészei és Marci régi barátai is közreműködtek.

Az Egy különleges nap című előadás Dobó Katával és Réti Barnabással a főszerepben a Karinthy Színházba költözik! November 25-én az előadás után közönségtalálkozó, beszélgetések, közös fotózás, olyan igazán olasz módra ünnepeljük együtt az életet, a pizzát mi álljuk! Vegyél jegyet a 24-i vagy a 25-i előadásra, és az érvényes jeggyel csatlakozz hozzánk a 25-i afterpartyra!

Az Egy különleges nap színlapját itt találjátok, az előadás rendezője: Iványi Árpád

Balázs Andrea színművésznő nemcsak a nézők szeretetét nyerte el, hanem a Deszkavízió elismerését is. Az online művészeti magazin nyolc kategóriában választotta ki az évad legjobbjait, a színművésznő pedig a Fat Pig című darabban nyújtott alakításáért kapta meg az egyik különdíjat. Balázs Andrea úgy öltötte magára Helen szerepét, mint egy rászabott ruhakölteményt, és a feje tetejére állította a modern kori nőideálról szőtt elképzeléseket. Üdítő frissességgel kelti életre a karaktert, akivel sokan tudunk azonosulni, aki észrevétlenül rabolja el szívünket, aki fontos, elgondolkodtató üzenetet közvetít.

Szívből gratulálunk az elismeréshez, büszkeség számunkra, hogy egy ilyen kiváló színművész rendszeresen színpadunkra áll!

Carlo Gozzi: A szarvaskirály című darabjának olvasópróbáján jártunk.

Az előadás megtekinthető augusztus 17-én a Gyulai várszínházban, majd szeptembertől a Karinthy Színházban

Elkezdődött!

November 25-én, 0.00 órától november 27., 24.00 óráig Black Friday a Karinthy színház jegypénztárában és az online értékesítési felületen.

A Szarvaskirály - 30%

De mi lett a nővel? – 30%

Imígyen szóla Louis de Funes – 30%

Muskátli Kabaré – 30 %

Kövek – 30 %

Egy különleges nap – 20%

Az ördög – 20%

Jegyek vásárlása itt: http://karinthyszinhaz.hu/musor

Olt Tamás Rejtő Jenős, sanzonos, kalandos, légiós, fordulatos,

tizennégy karátos estje, zenékkel és minden bizonnyal!

IZGALMAS DARABOK ÉS MEGÚJÍTOTT ARCULAT A KARINTHY SZÍNHÁZ ÚJ ÉVADÁBAN

 

A tavalyi, 40 évet ünneplő jubileumi évad után megújult arculattal és izgalmas bemutatókkal nyit új távlatokat közönsége számára a Karinthy Színház. Az évad terveit Olt Tamás ügyvezető igazgató és Berettyán Nándor művészeti vezető ismertette a színház mai sajtótájékoztatóján, Balázs Andrea és Bodrogi Gyula színművészek pedig nemcsak a műsorra tűzött darabokról meséltek, hanem saját várakozásaikról is.

 

Jegypénztárunk ünnepi nyitvatartása:

December 31-én 13-20 óráig tartunk nyitva.

Január 1-4. között zárva tartunk.

Nyitás : január 5-én 13 órakor.

Minden kedves nézőnknek boldog új évet kívánunk!

Az október 19-ei Tortúra és az október 24-ei Ördög című előadások elmaradnak. 

A Tortúra című előadásra váltott jegyek érvényesek a 2022 november 9-ei előadásra, vagy visszaválthatóak október 22-ig, vagy ajándékutalványra cserélhetőek amelyek a megváltástól számított egy évig érvényesek.

Az Ördög című előadásra váltott jegyek érvényesek a 2022 november 8-ai előadásra, vagy visszaválthatóak október 24-ig, vagy ajándékutalványra cserélhetőek amelyek a megváltástól számított egy évig érvényesek.

Értesítjük nézőinket, hogy a 2022.11.27-ei Tortúra című előadásunk technikai okok miatt elmarad! A jegyek a szabad helyek függvényében átcserélhetők bármelyik novemberi előadásra (nov. 9., 11., 20., 22.), vagy szabad felhasználású utalványra válthatóak amely egy évig érvényes, vagy visszaválthatóak 2022. november 15.-ig. További információ és ügyintézés: jegykezeles@karinthyszinhaz.hu.

A tavalyi, 40. évet ünneplő jubileumi évad után megújult arculattal és izgalmas bemutatókkal nyitunk új távlatokat közönségünk számára.

Mély fájdalommal fogadtuk a hírt, hogy Korcsmáros György, Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, érdemes művész október 25-én, este fél nyolckor – alig néhány órával 70. születésnapja előtt – súlyos kórral való több hónapos küzdelem után örökre elment. A Karinthy Színházban az Olympiát, Molnár Ferenc nagysikerű vígjátékját, a Nercbanda című Broadway-musicalsikert, Neil Dunn Gőzben, című szintén népszerű színművét rendezte. Hiánya pótolhatatan.

Fotó:  Zih Zsolt / MTI

A Variációk egy rablásra osztatlan sikert aratott nézőink körében. Az egy órás szakadatlan nevetést percekig tartó vastaps kísérte.

Az írónő, akit nem kell bemutatni.

Ukrajnában milliók számára hullott darabjaira a biztonság és az otthon fogalma. A Karinthy Színház szeretné támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, amelynek célja, hogy azonnali, átfogó segítséget nyújtson a hazánkban menedéket keresőknek, a kialakult helyzet elszenvedőinek. Pénztárunk mellett adománygyűjtő urnát helyeztünk el, arra kérjük kedves nézőinket, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a háború sújtotta Ukrajnából menekülőket adományaikkal. Nagyon köszönjük hozzájárulásukat!

További információ: Határtalan segítség - Ökumenikus Segélyszervezet (segelyszervezet.hu)

A Színházi Világnap alkalmából Karinthy Ferenc szavait idézzük:

"Körülbelül látom már, mi az én dolgom életem hátralévő idejére. Egy olyan korban, amikor úgyszólván minden művészet, kép, zene, könyv, dráma azt harsonázza, hogy minden mocsok, hiába, szenny, vacak, reménytelen – hadd keressem én ebben a korban az értékeket. A torzban, elferdültben is az emberi szépet, a pusztulásban is a reménységet, a hazugságban is az igazságot. Fura, eltorzult, képtelen jellemekben is a fölemelőt.

Ez ars poeticának elég nem egy, de hetvenhét életre is." (Karinthy Ferenc)

Próbálunk nonstop, közeleg a bemutató!

Képriport >>>

FAT PIG - rendező: Iványi Árpád, koreográfus: Sallak Petra

A Karinthy Színház és a Budapest Playhouse közös produkciója

Fotó: Görgényi Gábor

Fogadjátok szeretettel a Frici&Aranka / FILM végefőcímdalát és a hozzá készített klipet.

Javában folynak a Kulcskeresők próbái, amelyet parádés szereposztással a Kossuth és Jászai díjas Csiszár Imre rendezésében viszünk s

Gömöri András Máté játsza Tom szerepét a szombati Fat Pig-ben

 A Fat pig közönségtalálkozóján nézőink személyesen is találkozhattak művészeinkkel, kérdéseket tehettek fel nekik és emlékként közös fotókat készítettünk. Köszönjük a töretlen érdeklődést.

Mi a fontosabb, a saját boldogságunk vagy a külső elvárások? A nagy sikerrel játszott Fat Pig c. előadás szatirikus humorba burkolja a sokakat foglalkoztató kérdéseket.

Mi a fontosabb, a saját boldogságunk vagy a külső elvárások? A nagy sikerrel játszott Fat Pig c. előadás szatirikus humorba burkolja a sokakat foglalkoztató kérdéseket.

Tisztelt nézőink!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket,hogy a 2022.04.16-án elmaradó Szent Péter esernyője és a 2022.04.17-én elmaradó Nagyvizit  előadásokra váltott jegyek cseréjének határídeje 2022.05.01.

A 2022.04.20-án elmaradó Tanár úr kérem és a 2022.04.21-én elmaradó Klotild néni előadások jegycseréjének határideje 2022.05.08.

Fenti határidők után a jegyeket nem tudjuk cserélni,visszaváltani.

 

Szíves megértésüket köszönjük.

Kedves Nézőink!

 

Szeretettel várjuk Önöket május 7-én szombaton 15 órakor Lököttek című előadásunkon. Színházba indulás előtt kérjük, vegyék figyelembe, hogy ezen a napon a  Giro d'Italia kerékpárverseny miatt komoly lezárásokra lehet számítani Budapest területén. A lezárásokról az alábbi linken tudnak tájékozódni:

 

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/giro-d...

Tisztelt Nézőink!

A 2021. decemberében vásárolt KARÁCSONYI BÉRLETEK beváltási határideje 2022. május 15.

A bérletek beválthatóak a színház jegypénztárában.

Kedves Nézőink!

A Magyar Közlöny 2022. március 4-én megjelent 41. számában közzétett járványügyi jogszabályok alapján 2022. március 7-től a színházi előadások korlátozás nélkül látogathatók. Szeretettel várjuk Önöket előadásainkon.

A Sanzonfilm a Karinthy Színházzal közösen készített produkciója hamarosan látható a mozikban.

https://www.facebook.com/friciesarankafilm/

Ismét egy próbán jártunk. Már díszlet és jelmez között dolgozik a stáb az új darabon.

Tisztelt nézőink!

A  2022.04.16-AI SZENT PÉTER ESERNYŐJE ÉS A 04.17-EI NAGYVIZIT ELŐADÁSOK ELMARADNAK!

A jegyeik becserélhetőek bármely előadásra vagy értékükben igényelhetnek ajándékutalványt, ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Amennyiben nem kívánják jegyüket becserélni, azok visszaválthatóak 2022.05.01-ig.

Köszönjük türelmüket.

Tisztelt nézőink!

A 2022.04.21-EI KLOTILD NÉNI ELŐADÁS ELMARAD!

A jegyeik becserélhetőek bármely előadásra vagy értékükben igényelhetnek ajándékutalványt, ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre, vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Amennyiben nem kívánják jegyüket becserélni, azok visszaválthatóak 2022.05.08-ig. Amennyiben vissza kívánja váltani jegyét, a vételár visszautalásához a kérem küldje el bankszámlaszámát és nevét is.

Köszönjük türelmüket.

Tisztelt nézőink!

2022. januárjától a bankok szigorítottak az internetes vásárlásoknál.

Internetes jegy vásárlás előtt kérjük tájékozódjanak saját bankjuk internetes elérhetőségén.

Internetes jegy vásárlás során felmerülő technikai probléma esetén kérjük INTERTICKET ügyfélszolgálatát keressék.

Elérgetőségeik: https://www.jegy.hu/articles/557/kapcsolat


Internetes vásárlás során nem használhatóak fel az alábbi fizetési módok:

SZÉP kártya

Karácsonyi ajándék bérlet

FELDOBOX utalvány

Ha a fenti fizetési módokat választanák,telefonon tudnak jegyet foglalni,amit 1 hétig tudnak személyesen átvenni a színház jegypénztárában,vagy a Broadway jegyirodában.(1075 Budapest Károly krt.21.)

A fenti fizetési módokkal vásárolt jegyeket technikai okok miatt nem tudjuk cserélni, visszaváltani.

SZÉP kártyája bármelyik zsebéből tud fizetni személyesen.

 

 

Szíves megértésüket köszönjük.

Köszönjük kedves nézőinknek, hogy ilyen szép számmal töltötték ki kihelyezett kérdőíveinket! A mai napon Balázs Andrea színművésznő kihúzta a szerencsés nyertes nevét. Részletek a videóban... 

Köszönjük kedves nézőinknek, hogy ilyen szép számmal töltötték ki kihelyezett kérdőíveinket!

A mai napon lezárul a válaszadók körében meghirdetett nyereményjátékunk is.  Érdemes lesz figyelni oldalunkat, hiszen holnap Balázs Andrea színművész kihúzza a szerencsés nyertes nevét, akinek páros színházjegyet ajándékozunk az általa választott előadásra. Hasonló nyereményjátékra a jövőben is lesz lehetőség, hiszen a kérdőíveink továbbra is elérhetőek színházunkban. Holnap tehát megtudjuk, ki az első szerencsés nyertesünk!

Tisztelt nézőink!

A  2022.03.03-AI NAGYVIZIT ELMARAD!

A jegyek érvényesíthetőek  az április 17. délutáni előadásra,

Jegyeik értékében igényelhetnek ajándékutalványt is ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Köszönjük türelmüket.

Tisztelt Nézőink!

 

A  Kékszakállú című  előadás nyilvános főpróbájára a tervezett március 17-ei 19 órai időpont helyett  március 18-án 19 órakor  kerül sor.

 

Szíves megértésüket köszönjük.

Tisztelt nézőink!

A 2022.01.22-EI TANÁR ÚR KÉREM ELMARAD!

A jegyek érvényesek lesznek a hamarosan meghirdetett pótelőadásra.

Jegyeik értékében igényelhetnek ajándékutalványt is ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Köszönjük türelmüket.

Tisztelt nézőink!

A 2022.04.20-AI TANÁR ÚR KÉREM ELŐADÁS ELMARAD!

A jegyeik becserélhetőek bármely előadásra vagy értékükben igényelhetnek ajándékutalványt, ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre, vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Amennyiben nem kívánják jegyüket becserélni, azok visszaválthatóak 2022.05.08-ig. Amennyiben vissza kívánja váltani jegyét, a vételár visszautalásához a kérem küldje el bankszámlaszámát és nevét is.

Köszönjük türelmüket.

Tisztelt nézőink!

A 2022.01.21-EI TORTÚRA ELMARAD

A jegyek érvényesek lesznek a hamarosan meghirdetett pótelőadásra.

Jegyeik értékében igényelhetnek ajándékutalványt is ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Köszönjük türelmüket.

A Fat Pig olvasópróbáján jártunk, amely a Budapest Playhouse-al közös produkcióként kerül bemutatásra 2022 januárjában.

Tisztelt nézőink!

A  2022.03.05-EI LÖKÖTTEK ELŐADÁS VÁRATLAN BETEGSÉG MIATT ELMARAD!

A jegyek érvényesíthetőek bármely áprilisi előadásra,

Jegyeik értékében igényelhetnek ajándékutalványt is ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez vagy visszaváltáshoz a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Köszönjük türelmüket.

Kedves Nézőink !

Sajnálattal értesítjük  Önöket, hogy a 2022. február 2. ( szerda 19:00) meghirdetett Lököttek című előadás, illetve a 2022. február 3. ( csütörtök 19:00) meghirdetett Fat Pig című előadásunk betegség miatt elmarad.
Megváltott jegyeikre a következő lehetőségeket kínáljuk Önöknek:
- A Lököttek c. előadás jegyei automatikusan érvényesek a 2022. március 22-i (kedd 19:00) előadásunkra.
A Fat Pig c. előadásunk jegyei automatikusan érvényesek a 2022. március 31-i ( csütörtök 19:00) meghirdetett előadásunkra.
- Jegyeiket ajándékutalványra is cserélhetik, melyet 2022.december  31-ig használhatnak fel.

További információkért a jegykezelés@karinthyszinhaz.hu e-mail címen várjuk leveleiket.

Megértésüket köszönjük !
Szeretettel visszavárjuk önöket a Karinthy Színházba.

Tisztelt Közönségünk!

A FELDOBOX ajándékutalványt színházunk jegypénztárában tudják beváltani nyitvatartási időben(H-P 13-18 óráig)internetes vásárláshoz nem használható fel.

Szíves megértésüket köszönjük.

A közelgő húsvét alkalmából akcióval szeretnénk kedveskedni nézőinknek! Április 4-e és 10-e között 20% kedvezménnyel vásárolhatnak áprilisi előadásainkra jegyet! Széleskörű repertoárunkból biztosan mindenki megtalálja a szívéhez közel álló darabot, az újonnan bemutatott darabokra jegyet váltva pedig könnyen bővülhet kedvenc előadásaik listája. Jegyek megvásárolhatók honlapunkon: http://karinthyszinhaz.hu/musor

Tisztelt Karinthy Színház!

Tegnap volt szerencsém látni a ’Maga lesz a férjem’ című előadást és szeretném ilyen módon megköszönni ezt a varázslatos délutánt, amit kapunk Önöktől! Rendszeres színházba járók vagyunk a feleségemmel, de ez a darab volt az egyik legkellemesebb élmény számunkra, amit láttunk!

A remek alakítások hatására gyorsan magával ragadta a történet a nézőket, és el sem engedte a végéig! Emellett a kosztümök és a zenei aláfestés is mind-mind hozzáadott valamit, hogy tökéletes élvezetet nyújtson ez az előadás!

A végén hallott hosszú és lelkes taps a publikumtól megerősít abban, hogy zseniális darab indult útjára, és remélhetőleg hosszú ideig lesz majd műsoron!

Annyi megjegyzésem volna csak, hogy a honlapjukon, meg a szórólapon is két felvonást írnak, holott ugye három a valóságban.

 

További sikereket kívánok Önöknek!

Tisztelt nézőink!

A jegyek becserélhetőek a szabad helyek függvényében a 2022.02.14-ei vagy a 02.28-ai előadásokra. 

Jegyeik értékében igényelhetnek ajándékutalványt is ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Köszönjük türelmüket.

Tisztelt Nézőink!

 

A  jegyeik értékében igényelhetnek ajándékutalványt,ami felhasználható 2022.12.31-ig vagy visszaválthatóak 2022.05.19-ig,ehhez jegyadataik küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu ra.

 

Szíves megértésüket köszönjük.

Tisztelt nézőink!

A 2022.02.27-EI ÉS A SZERDAI 2022.03.02-AI TORTÚRA ELMARAD

A 2022.02.27-ei jegyek automatikusan érvényesek lesznek az április 30-ai előadásra, a 2022.03.02-ai jegyek pedig az április 12-ei előadásra.

Amennyiben a fenti időpontok nem megfelelőek az önök számára, jegyeiket becserélhetik a szabad helyek függvényében bármely másik előadásra.

Jegyeik értékében igényelhetnek ajándékutalványt is ami felhasználható 2022.12.31-ig.

A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Köszönjük türelmüket.

 

Szerelem és szerelem és poén: vastapsot kapott a „Maga lesz a férjem”

Adventi sorozatunkban Berettyán Nándor saját versét adja elő.

Adventi sorozatunk folytatásában Domokos ildikó, Bálint Lajos vándorgyűrűvel kitüntetett művészeti titkárunk, gyertyagyújtás mellett kíván boldog ünnepeket művészeinknek és dolgozóinknak.

Adventi sorozatunkban Pápai Erika ad elő egy versrészletet.

Adventi sorozatunk folytatásában, Balázs Andrea adja elő Oscar Wilde: A boldog herceg című meséjét.

Adventi sorozatunk folytatásában Németh Gábor adja elő Ady Endre: Karácsony (Harang csendül) című művét.

Adventi sorozatunk folytatásában Balázs Andrea, ezüstvasárnapi gyertyagyújtás mellett közvetíti színészeink jókívánságát.

Idei sorozatunk első részében Dalmával készítünk adventi koszorút.

Március huszonhetedike van, ez a nap 1961 óta a Színházi Világnap. 1978-tól a világ valamennyi országában üzenettel köszöntik e napot. Az üzenet, melyet minden évben a világszínház egyik jelentős alkotója ír, felhívja a figyelmet a színházművészet – és tágabb értelemben a kultúra – fontosságára, tiszteleg a színészek, a színházi dolgozók előtt, kéri a közönség szeretetét és támogatását.

Tisztelt Jegytulajdonosok!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a ma esti (2021. december 29. szerda) Tortúra című előadás a Karinthy Színházban  elmarad.

Az előadást a színház  márciusban vagy áprilisban  fogja pótolni, erről a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket, Illetve honlapunkról is értesülhet ,hogy mikor tartjuk meg az előadást.

Amennyiben nem felel meg a későbbi időpont, két lehetőség közül választhatnak.

  • Jegyeiket becserélhetik a szabad helyek függvényében a  2022. január 10-ei, 17-ei, ,illetve február 24 és 27 előadások valamelyikére Ehhez, kérjük eredeti jegyeikkel, adataikkal forduljanak a színház szervezéséhez a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu e-mail címen.
  • Jegyeiket utalványra válthatják, melyet 2022. december 31-ig bármelyik előadásunkra beválthatnak. Feldobox utalványra váltott jegyeket, és szabadbérletre kiváltott jegyeket nem áll módunkban cserélni.

Igényüket a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu e-mail címen tudják jelezni.

További információkért forduljanak a Karinthy Színház szervezéséhez a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu e-mail címen.

 

Megértésüket köszönjük!

Adventi sorozatunk folytatásában Bleicher Levente, nagyra-becsült ügyelőnk adja elő a Négy gyertya története című karácsonyi mesét.

Jegyeik érvényesek lesznek a 2022. februárra tervezett pótelőadásra, amiről honlapunkon fogjuk tájékoztatni önöket.

Jegyeik át is cserélhetőek a szabad helyek függvényében 2022. január 16-ai előadásra. A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Jegyeik értékében igényelhetnek ajándék utalványt is.

Köszönjük szíves megértésüket.

 

Jegyeik érvényesek lesznek a 2022. februárra tervezett pótelőadásra, amiről honlapunkon fogjuk tájékoztatni önöket.

Jegyeik átcserélhetőek a szabad helyek függvényében 2021.december 29.-ei, 2022. január 10-ei, vagy január 17-ei előadásra A cseréhez, a jegyen található adatokat kérem küldjék el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a színház jegypénztárában.

Kérhető ajándék utalvány aminek felhasználási ideje 2022.12.31.

 

Szíves megértésüket köszönjük.

Jegyeik érvényesek lesznek a 2022.februárra tervezett pótelőadásra,amiről a honlapunkon fogjuk tájékoztatni Önöket vagy becserélhetőek a szabad helyek függvényében a 2022. január 20-ai vagy a január 23-ai előadásokra ,ehhez a jegyadatokat küldjék a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címre vagy érdeklődjenek a jegypénztárban.

Kérhető ajándékutalvány amely 2022. december 31-ig felhasználható.

Szíves megértésüket köszönjük.

Karinthy Vera és Bornai Tibor koncerttel egybekötött könyvbemutatója.

A szerzők beszélgetőtársa Vihar Judit irodalomtörténész, műfordító, haikuköltő.

Sajnálattal közöljük kedves Nézőinkkel,hogy a 2021.november 14.-i 19 órai előadás váratlan betegség miatt elmarad.

A 2021.december 17.-ei FÉLŐLÉNY elmarad.

A jegyek 2021.12.31.-ig átcserélhetőek bármelyik előadásra vagy ajándékutalványra amely felhasználási ideje 2022.12.31.

Ehhez szükségesek e jegyek adatai amit kérjük küldjenek el a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu emai címre.

Szíves megértésüket köszönjük.

 

Adventi sorozatunk folytatásában, Marton Róbert adja elő Pintér Béla Homokba írva című dalát.

Adventi sorozatunk folytatásában, Bacsa Ildikó adja elő Lendvay Hedvig Karácsonyi utazás című versét.

 

Sajnálattal közöljük,hogy a 2021.11.10-i Tanár úr kérem előadás betegség miatt elmarad.

A jegyek automatikusan érvényesek lesznek a 2022 január vagy februárban tartandó pótelőadásra.

Illetve 2021.december 13.-án játszuk az előadást 15 és 19 órakor.

Akinek megfelel szívesen átcseréljük a jegyet.

Ehhez a jegy adatai, hely és vonalkód szükséges.

Ezt kérjük elküldeni a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu-ra.

Vagy ajándék utalványt tudunk küldeni.

 Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Hagyományosan Karinthy Márton születésnapján, szeptember 1-jén este Balázs Andrea színésznő műsorvezetésével ünnepélyes keretek között megnyitottuk színházunk 40. évadát.

Bóta Gábor, miután számtalan kritikát írt már Balázs Andreáról akit 19 éve kísér figyelemmel, ezúttal saját műsorában a Bóta caféban látta vendégül a művésznőt. 

Kedves Közönségünk!

Hatalmas örömhírünk van! Hosszú szünet után október 1-től végre újra megnyitja kapuit színházunk. Izgatottan várjuk, hogy újra találkozhassunk Önökkel!

Azokat az előadásokat, melyek 2020-ban nem kerültek megtartásra, az őszi évad folyamán lesz lehetőségük megnézni.

Rendkívül nehéz időszakon vagyunk túl. Másfél évvel ezelőtt az előadóművészek és a produkciókban közreműködő szakemberek váltak elsőként munkanélkülivé. Kérjük Önöket, támogassák színházunkat, fellépő művészeinket, stábunkat azzal, hogy a 2020-as évben meg nem tartott előadásokra vásárolt jegyeiket nem váltják vissza, hanem az új időpontban együtt élvezzük Önökkel a vidám, megható vagy épp lélekemelő perceket.

Ha esetleg az új időpont nem felel meg, a megtartásra nem került előadásokra vásárolt jegyeik beválthatók
- más előadásra
- ajándékutalványra

További jegyinformáció: 
jegykezeles@karinthyszinhaz.hu

Köszönjük szépen a megértésüket és segítségüket!

 

Adventi sorozatunk folytatásában, Mihályi Győző adja elő Ady Endre Krisztus-kereszt az erdőn című versét.

Csiszár Imre nyilatkozott Pavlovics Ágota cikkében, Örkény István Kulcskeresők című művéről, melyet novemberben tekinthetnek meg színházunk műsorán.

Adventi sorozatunk folytatásában Juhász Róza adja elő Dsida Jenő Templomablak című versét.

Lököttek
Bemutató: 2019. szeptember 28.

Egy francia vígjátékkal nyitotta meg a Karinthy Színház a 38. évadát.

Tisztelt Közönségünk!

Az alábbi előadások jegyeinek visszaváltására 2020. augusztus 23 és 2020 szeptember 31. volt lehetőség. 

  • A bolond lány
  • A baba
  • Mimózáék
  • Veszélyes forduló

A visszaváltási lehetőségről minden elérhető fórumon igyekeztünk tályékoztatni önöket. 

2021 novemberi Kulcskeresők előadások betegség miatt elmaradnak. Terveink alapján a darabot 2022 februárban fogjuk bemutatni.

Eddig vásárolt jegyeik automatikusan érvényesek lesznek az új előadásokra.

 

Köszönjük végtelen türelmüket.

 

Jegyekkel kapcsolatban a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu email címen tudnak érdeklődni.

A nagysikerű Broadway bemutató után, a Karinthy Színház Európában elsőként kapta meg a lehetőséget, hogy újra bemutassa Stephen King halhatatlan klasszikusát, a Tortúrát. Ezúttal Balázs Andrea partnere Árpa Attila lett.

Karinthy Márton halálával távozott egy nagyszerű ember. A magyar színházi élet kiemelkedő írója, rendezője, színigazgatója.

Egy újabb amerikai musical a láthatáron. A siker receptje: végy két lelkes fiatalt , végy egy zongoristát és egy olyan történelmi személyt akiről sokat nem tudunk.

Képriport Katz Dávid tollából, azaz kamerájából.

Érdekes olvasópróbát tartott a Karinthy Színház és a Nézőművészeti Kft. Társulat van, rendező van, de hol a darab?
Két hónap alatt bármi meg tud születni... Mi már nagyon várjuk!

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 71. évében elhunyt Karinthy Márton

Megtudtuk, hogy Rejtő lehet erotikus, fülledt és fojtogató, egyszóval Rejtő lehet sexi!
Önök szerint is? Döntsék el és tartsanak velünk március 2-a után!

Katz riporter a Karinthty Frigyes: Tanár úr kérem című előadásunk olvasópróbáján járt.

A nagy sikerű Gutenberg című musical hazai ősbemutatója után Homonnay Zsolt születésnapját ünnepeltük. Fotó: Gabaworks

Életének 74. évében, hosszú, súlyos betegség után elhunyt dr. Szilágyi Balázs, a XI. kerület egykori tanács-elnök-helyettese, majd az első szabad választást megelőző időszak utolsó tanácselnöke. Szilágyi Balázs segítségével alakult a Hököm Színpad amely a Karinthy Színház elődjeként szolgált. Szeretettel és hálával búcsúzunk tőle, színházunk nélküle nem létezhetne.

https://ujbuda.hu/ujbuda/elhunyt-szilagyi-balazs

Oldalak