Szentivánéji álom

Egy varázserejű virág, vagy talán csak a tavasz – mindenkit megbolondít. Négy fiatal a szerelmet keresi május ünnepén az erdőben, de talán nem ott, ahol kellene. Tévelyegnek, elvesztik, majd újra megtalálják  egymást. Esküvőre készülnek, de nem csak ők, hanem a királyi pár is. A szálak összekuszálódnak – de nem csupán az embereknél; a tündérek sem mentesek a féltékenységtől, cívódástól. Reggelre kitisztul minden.

"PANDORA SZELENCÉJE"

A történet egy nem túl tűvoli, lehetséges jövőben játszódik, úgy 130 évvel a globális felmelegedés, biológiai fegyverek és nukleáris konfliktus okozta önpusztító háború után egy Föld nevű bolygón, amin állítólag gondolkodó humanoidok élnek.

Egy kutató csapat járja a sivataggá lett városokat, hogy olyan leleteket keressen, amikben utalásokat talál az eredetünkre és válaszokat a pusztításra.

A Pandora szelencéje az esendő ember sötét oldalát az ösztönös "mohó" sapiens-t veszi górcső alá.

Pandora szelencéje

Egy örökség, két örökös. Mindenki magának akarja, de csak együtt találhatják meg. Egy feketeözvegy és az unokaöcs közös kincsvadászata egy budai villa cselédlakásában.
Vajon megtalálják a családi vagyont?
Vajon túl tudnak lépni az évtizedes családi viszály okozta sebeken?

Az egérfogó

A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól. Abban a zárt játéktérben, a hótorlaszok közé ékelt, bűnügyi laboratóriumban, amelynek az írónő, szokás szerint, még a telefonvezetékét is elvágta. Egyelőre csak azt tudjuk, hogy a Culver utcában megöltek egy nőt.

A csemegepultos naplója

„A lókolbászok akarták így. A lejárt májasok. A kolozsvárik.
Ők mentettek meg, hogy újra embernek érezhessem magam.”