Olt Tamás Rejtő Jenős, sanzonos, kalandos, légiós, fordulatos,

tizennégy karátos estje, zenékkel és minden bizonnyal!

Balázs Andrea színművésznő nemcsak a nézők szeretetét nyerte el, hanem a Deszkavízió elismerését is. Az online művészeti magazin nyolc kategóriában választotta ki az évad legjobbjait, a színművésznő pedig a Fat Pig című darabban nyújtott alakításáért kapta meg az egyik különdíjat. Balázs Andrea úgy öltötte magára Helen szerepét, mint egy rászabott ruhakölteményt, és a feje tetejére állította a modern kori nőideálról szőtt elképzeléseket. Üdítő frissességgel kelti életre a karaktert, akivel sokan tudunk azonosulni, aki észrevétlenül rabolja el szívünket, aki fontos, elgondolkodtató üzenetet közvetít.

Szívből gratulálunk az elismeréshez, büszkeség számunkra, hogy egy ilyen kiváló színművész rendszeresen színpadunkra áll!

Az írónő, akit nem kell bemutatni.

Pályakarbantartás miatt a 19-es és a 49-es villamosok június 16-a, csütörtök és június 21-e, kedd között rövidített útvonalon, a Móricz Zsigmond körtér és a Bécsi út / Vörösvári út, illetve a Deák Ferenc tér között közlekednek. A Karinthy Színház a 19-es pótlóbusszal érhető el.

 A Fat pig közönségtalálkozóján nézőink személyesen is találkozhattak művészeinkkel, kérdéseket tehettek fel nekik és emlékként közös fotókat készítettünk. Köszönjük a töretlen érdeklődést.

Mi a fontosabb, a saját boldogságunk vagy a külső elvárások? A nagy sikerrel játszott Fat Pig c. előadás szatirikus humorba burkolja a sokakat foglalkoztató kérdéseket.

A Variációk egy rablásra osztatlan sikert aratott nézőink körében. Az egy órás szakadatlan nevetést percekig tartó vastaps kísérte.

Gömöri András Máté játsza Tom szerepét a szombati Fat Pig-ben

Tisztelt nézőink!

A Karinthy Színház 40. évadja végetért. A jegypénztár az évadok közötti szünetben zárva tart.

Várjuk önöket a 41. évadban.

Mi a fontosabb, a saját boldogságunk vagy a külső elvárások? A nagy sikerrel játszott Fat Pig c. előadás szatirikus humorba burkolja a sokakat foglalkoztató kérdéseket.

Tisztelt nézőink!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket,hogy a 2022.04.16-án elmaradó Szent Péter esernyője és a 2022.04.17-én elmaradó Nagyvizit  előadásokra váltott jegyek cseréjének határídeje 2022.05.01.

A 2022.04.20-án elmaradó Tanár úr kérem és a 2022.04.21-én elmaradó Klotild néni előadások jegycseréjének határideje 2022.05.08.

Fenti határidők után a jegyeket nem tudjuk cserélni,visszaváltani.

 

Szíves megértésüket köszönjük.

Fogadjátok szeretettel a Frici&Aranka / FILM végefőcímdalát és a hozzá készített klipet.

A Színházi Világnap alkalmából Karinthy Ferenc szavait idézzük:

"Körülbelül látom már, mi az én dolgom életem hátralévő idejére. Egy olyan korban, amikor úgyszólván minden művészet, kép, zene, könyv, dráma azt harsonázza, hogy minden mocsok, hiába, szenny, vacak, reménytelen – hadd keressem én ebben a korban az értékeket. A torzban, elferdültben is az emberi szépet, a pusztulásban is a reménységet, a hazugságban is az igazságot. Fura, eltorzult, képtelen jellemekben is a fölemelőt.

Ez ars poeticának elég nem egy, de hetvenhét életre is." (Karinthy Ferenc)