Aliz csodaországban olvasópróba Az augusztus 20-i ünnepi hangulatban és a nyár talán utolsó nagy hőség-ostromában a HöKöm Project és a Karinthy Színház közös produkcióba kezdett az Alíz Csodaországban című Lewis Carroll regény Bodor Panna dramaturg színpadi változatának olvasópróbájával.

 
A HöKöm Project már évek óta szoros és sikeres együttműködésben van színházunkkal, szinte állandó lakói a Stúdiószínpadunknak akkora sikerrel, hogy tavaly már a Degeneráció című előadásukat az 50., jubileumi alkalommal a nagyszínpadon adták elő a közönségnek.
 
Ezen a sikeren felbuzdulva - ismét Kovács Henrietta rendezésében - már közvetlenül ide, a nagyszínapdra készül az új ifjúsági előadás Koltai Viviennel Alíz szerepében.
 
Talán nem okozunk nagy meglepetést ha elmondjuk, hogy a fiatal, változatos és tehetséges csapat egy igazi, önfeledt próbát tartott hamisítatlan és utánozhatatlan hangulatban szinte azonnal életre keltve Lewis Carroll különösebbnél különösebb, fantasztikus és ikonikus karaktereit.
 
A novemberi bemutatóig még rengeteg munka vár Kovács Henriettáék csapatára, de elhallgatva az ötleteket és végignézve a lelkesedést, bízhatunk a Balázs Andreával, Elek Ányossal, és a már említett Koltai Viviennel kiegészülő HöKöm Projectben, hogy a szó legszorosabb értelmében el fognak varázsolni minket.